Om os

Vores mission

Vi er optaget af at gøre organisationers hverdag lettere. Derfor arbejder vi med at udvikle værktøjer, der optimere din planlægning og kommunikation om fx. træninger osv. Med et godt overblik og effektive værktøjer, der er tilpasset dine behov, kan du bruge tiden på opgaver, der skaber værdi for dig og din organisation.

Teamet bag BaboonWire

 

Alexander Fischer - Ejer & Medstifter 

Alexander er professionel fodboldspiller i Randers FC. Med en baggrund i flere danske fodboldklubber kender Alexander idrættens verden indefra. Den viden har han brugt til sammen med Simon at udvikle et koncept til organisationer, professionelle idrætsfolk, frivillige i idrætsforeninger og sportsklubber. Konceptet er en gennemtænkt løsning på, hvordan de kan optimere planlægningen og koordineringen af træning, aktiviteter og turneringer. Fodbolden har også givet ham et stort indblik i, hvad det kræver at præstere under pres på allerhøjeste niveau, både fysisk og mentalt.

 

Peter Friis - Ejer

Peter er professionel fodboldspiller i Viborg FF. Med baggrund i den professionelle verden, bruger han sin viden til at videreudvikle BaboonWire, så det bliver skræddersyet til både den professionelle idrætsverden og til mindre organisationer. Peter er blevet medejer af BaboonWire efter at have set de udfordringer med planlægning som en sportsklub mm. kan have. Dette gav ham mod på at blive medejer og være med til at udvikle konceptet. Peter har gennem sit fodboldliv lært hvad hårdt arbejde og disciplin kan gøre og det har han med ind i sin tankegang omkring BaboonWire.

 

Simon Wandt - Medstifter 

Simon har en international uddannelse som hotelmanager. Han har flere års erfaring med at koordinere konferencer og events for danske og internationale organisationer. Hans solide erfaring fra konferenceverdenen går hånd i hånd med en fortid som motionsfodboldspiller i en forening. Det har givet Simon et knivskarpt blik for, hvordan planlægning og koordinering kan effektiviseres og samles til glæde for alle inden for foreningslivet.

Vi hjælper gerne

Vi tager vores mission meget alvorligt. Vi er her for at hjælpe dig. Du kan besøge vores SupportCenter eller skrive til os her. Vi er kun få klik fra dig.