Referencer

Referencer

         

Joakim Mattsson, Assistenttræner Odense Boldklub 

"Jeg har i løbet af efteråret 2013 arbejdet med BaboonWires kalendersystem, til kalenderdeling med spillere og træner/leder kollegaer i OB. Vi har dels brugt det til holdet aktiviteter men også til deling af scout opgaver mellem kollegaer og er yderst tilfreds med systemet. Det er let at betjene og ikke mindst let at ændre i, hvilket er utroligt vigtigt da der hele tiden sker ændringer i vores branche. De kollegaer som også bruger kalenderen er også meget glade for BaboonWire, de føler at de altid 24/7 er opdateret og selv dem der ikke er "IT" nørder har let ved at bruge systemet og dets funktioner. Jeg kan stærkt anbefale systemet hvis man gerne vil dele opgaver/informationer hurtigt, nemt og enkelt med andre.

Vi i Odense Boldklub er meget glade for systemet og vi vil helt sikkert fortsætte med at bruge det."

 Peter Sand, Fysisk træner Randers FC 

"Jeg har i ca. et år brugt BaboonWire's system til kalenderdeling med spillere, trænere og ledere i Randers FC. Det er let at finde rundt i ved både oprettelse af kalendere, nye begivenheder samt hurtigt og nemt at ændre i, hvilket er meget vigtigt i en branche som vores. Kalenderen er let tilgængelig for både den gode og mindre gode IT-bruger, her i klubben er vi yderst tilfredse med at bruge BaboonWire.

Jeg kan således varmt anbefale BaboonWire, hvis man vil lave enkle og overskuelige gruppedelinger af kalendere i sin virksomhed, sin klub eller i grupper."